Overhandiging Cheque Logowedstrijd

Publicatiedatum: 27 februari 2012

Eind vorig jaar heeft het Hessenheemfonds Markelo een Logowedstrijd uitgeschreven, om voor haar Stichting een herkenbaar element te hebben, te gebruiken voor briefpapier en de website www.hessenheemfondsmarkelo.nl.

Uit de vele inzendingen is het ontwerp van Douwe Dijkink uit Stokkum gekozen als beste weergave van de herkenbaarheid van de Stichting. Behoudens een aardigheidje voor Douwe zelf, was het geldbedrag van € 500,= alleen te besteden aan een door hem te bepalen “Goed doel”. Voor Douwe, als fanatiek aanhanger en speler van Sportclub Markelo, een eenvoudige keus.

De overhandiging vond plaats op maandag 27 februari 2012, voorafgaand aan de vergadering van het algemeen bestuur van Sportclub Markelo. Een afvaardiging van het Hessenheemfonds Markelo was getuige van de overhandiging van de Cheque van € 500,= door Rein Compagner (voorzitter van Stichting Hessenheemfonds Markelo) en Douwe Dijkink, aan de voorzitter van Sportclub Markelo Jan Krabbenbos. De heer Krabbenbos was blij met de gulle gift en bedankte Douwe Dijkink voor het bestempelen van Sportclub Markelo als Goede doel en het Hessenheemfonds voor het beschikbaarstellen van de cheque. Samen met de andere bestuursleden zullen zij kijken naar een goede besteding.


← terug

Stichting Hessenheemfonds Markelo

Kampeercentrum Hessenheem
 

Secretaris Stichting Hessenheemfonds

p/a Stokkumerweg 51-A
7475 MS Markelo

secretaris@hessenheemfondsmarkelo.nl

© Copyright 2011 - 2024   Stichting Hessenheemfonds Markelo