Bekendmaking winnaar van de Logowedstrijd

Publicatiedatum: 14 december 2011

Hedenavond was het dan eindelijk zover; De bekendmaking van de winnaar van de Logowedstrijd, uitgeschreven door het Hessenheemfonds Markelo. Aanleiding voor de wedstrijd was dat het Hessenheemfonds geen echt logo had, waarmee zij naar buiten trad en mede door de komst van de eigen website was die behoefte sterker geworden.

Markeloers konden hun ontwerpen inleveren en daarbij, in het licht van de doelstelling van het fonds, een “goed Maarkels doel” voordragen die dan € 500,= krijgt uitgereikt.

De deelnemers hadden allen goed hun best gedaan en zodoende waren er 14 inzendingen, uithanden van 3 ontwerpers, zijnde Johan Vruwink, Gert-Jan Olthof en Douwe Dijkink.

(Klik op de foto voor een vergroting)

De beoordeling was in handen van een aantal leden van het Hessenheemfonds met professionele ondersteuning van Erik Bouwhuis (E-design). Na rijp beraad en zorgvuldige beoordeling van elk ontwerp, werd er een unanieme winnaar aangewezen.

Zijnde Douwe Dijkink uit Stokkum met het ontwerp zoals hier getoond.

Aangezien het geld bedrag aan de, door hem gekozen, vereniging zal worden gegeven was er voor de deelnemers elk een VVV-bon als blijk van waardering en dank voor hun inzet. Douwe gefeliciteerd met het winnende ontwerp en de andere deelnemers bedankt voor jullie bijdrage.

Begin volgend jaar zal de definitieve uitreiking plaatsvinden in het bijzijn van de gekozen verenging. Later meer hier over…..


← terug

Stichting Hessenheemfonds Markelo

Kampeercentrum Hessenheem
 

Secretaris Stichting Hessenheemfonds

p/a Stokkumerweg 51-A
7475 MS Markelo

secretaris@hessenheemfondsmarkelo.nl

© Copyright 2011 - 2024   Stichting Hessenheemfonds Markelo