Publicatiedatum: 14 december 2011

Wellicht kent u Stichting Hessenheemfonds van een financiële bijdrage aan de Vereniging of Stichting waarvoor u zich ook belangeloos inzet? Mogelijk is dit voor het eerst dat u onze naam ziet?

Via onze website www.hessenheemfondsmarkelo.nl geven wij graag nadere achtergrond-informatie over onze Stichting en toelichting hoe uw (Markelose belangen gerelateerde) vereniging, stichting, evenement e.d. in aanmerking kan komen voor een financiële bijdrage in enig jaar.

We missen echter nog iets: het Hessenheemfonds beschikt nog niet over een logo. Wij willen hiervan een wedstrijd maken en het beste ontwerp verdient € 500,= voor het door de winnaar aangewezen doel.

De jury, bestaande uit bestuursleden en voor deze gelegenheid ondersteund door Erik Bouwhuis van E-design, zal zich buigen over de inzendingen en het meest toepasselijke logo belonen met een financiële bijdrage van € 500,= voor de stichting, vereniging of een andere instelling die de winnaar daarvoor aanwijst! Uiteraard moeten deze voldoen aan de voorwaarden en criteria welke de Stichting Hessenheemfonds daarvoor hanteert (zie ook onze website).

Wij willen uw creatieve uitspattingen niet aan banden leggen en geven dus niet teveel randvoorwaarden mee. Bedenk echter wel dat het praktisch toepasbaar moet zijn en aan moet sluiten bij de doelstelling van het Hessenheemfonds. Denk goed na over aspecten als maat, kleur, vormgeving e.d. zodat het voor website, briefpapier etc. te gebruiken is. Sluitingstermijn is verlengt tot 1 november 2011 !!

Over de uitkomst van deze wedstrijd kan niet worden gediscussieerd en er kunnen betreffende het winnende ontwerp geen rechten aan worden ontleend!

Wij hopen op leuke ideeën, en wensen u heel veel succes!

Uw ontwerp, met vermelding van uw keuze van het doel kunt u mailen aan:

logowedstrijd@hessenheemfondsmarkelo.nl

(ook voor uw vragen kunt u op dit e-mailadres terecht)

St. Hessenheemfonds Markelo
P/a. Burg Korthals Alteslaan 29
7475 DC Markelo


← terug